2017. június 1., csütörtök

Furfangos muffin

Ne agyalj, csak csináld meg! Hidd el, nem fogsz csalódni.😉

Hozzávalók:
Száraz:
  • 100 g zabliszt - (zabpehely ledarálva)
  • 100 g teljes kiőrlésű rozsliszt
  • 70 g protein power - csokis
  • 20 g kakaópor 
  • 10 g kókuszreszelék
  • 1 csomag sütőpor
  • csipet só
     Nedves:
  • 1 doboz konzerv bab!! - itt ne akadj le, csak menj tovább és csináld 👆
  • 1db tojásfehérje 
  • 1db tojás
  • 1 dl kávé
  • 1 ek rum aroma
  • 1 nagy doboz kefír (330g) 

A száraz hozzávalókat jól összekevered. A nedves hozzávalókat összeturmixolod, majd összedolgozod őket. Muffin formába kanalazod a masszát, tetszőleges finomságokkal feldíszíted és 180C-on 40-50 perc alatt kisütöd.

Megjegyzés:
  1. Én szilikonos muffin formában sütöttem ki, papír és egyéb zsíradék nélkül. Csak meg kell várni amíg teljesen kihűl a formában és akkor ki jön szépen.
  2. Eperrel nagyon jó, ha teheted darabolj a tésztába és úgy süsd ki. 
  3. Nekem nem volt már itthon, de nagyon nagyon hiányoztak belőle az étcsoki darabkák.Tegyél bele 😀
  4. Ebből az adagból 16 db muffin (55gr) lett.  





Tápanyagtartalom 1 darabban (55g)
Energia:  86 kcal
Fehérje: 6 gramm
Szénhidrát: 10 gramm
Zsír:  2 gramm

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése