2017. június 1., csütörtök

Zsebes karaj

Hozzávalók:
  • Karaj
  • só, bors
  • töltelék a zsebekbe
Ez csak egy ötlet, aszerint lehet variálni,hogy mid van otthon, mit ehetsz, mihez van épp kedved. Ez egy nagyon egyszerű étel, amivel nincs sok teendőd, de inkább hétvégére ajánlom, mert elég sokáig sül.

A karajt jól bedörzsölöd sóval, borssal, majd 'zsebeket' vágsz rá, megtöltöd amivel szeretnéd, fóliába csomagolod, 170 C-on 2 órán át sütöd, majd kicsomagolod és még 30-45 percet sütöd.

Megjegyzések:
  1. Nyilván ez egy nagyon száraz sült lesz így zsíradék nélkül. Javíthatsz ezen mondjuk ha bacont, szalonnát, kolbászt raksz bele.
  2. Nálam mindig kerül bele alma és hagyma. Nagyon jó ízt ad neki
  3. Miután kicsomagoltad mehet rá sajt is, az se rontja el. 
  4. Kis millió lehetőség van. Próbálkozz! Kísérletezz!!






     

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése