Oldalak
Főoldal
Magamról
Avokádó
(1)
Borsó
(1)
Brokkoli
(5)
bulgur
(2)
chia mag
(2)
cottage cheese
(1)
Cukkini
(14)
Csirke
(11)
disznóság
(5)
Ebéd
(18)
fagyi
(1)
fasírt
(1)
fehérje
(14)
Főzelék
(2)
Frittata
(3)
gnocchi
(1)
gomba
(2)
hajdina
(1)
Hamburger
(1)
hűsítő
(1)
karácsony
(1)
kása
(22)
kelkáposzta
(1)
Kenyér
(3)
kevesebb szénhidrát
(6)
Kifli
(2)
köles
(1)
Köret
(5)
krumpli
(3)
kukta
(1)
kuszkusz
(5)
Leves
(2)
liszt nélkül
(2)
Macskaságok
(1)
máj
(2)
mákosguba
(1)
mascarpone
(1)
mogyivaj
(5)
muffin
(6)
Nasi
(11)
natúr szójafehérje
(1)
Palacsinta
(1)
pékárú
(7)
pizza
(2)
pogácsa
(2)
pulyka
(1)
quinoa
(1)
Reggeli
(32)
rozs
(2)
spenót
(4)
Sültkuszkusz
(1)
Sültzabkása
(5)
sütemény
(1)
sütőtök
(2)
tészta
(1)
Tojás
(4)
torta
(1)
túró
(14)
újragondolva
(4)
videó
(16)
zab
(16)
zabkása
(1)
zöldbab
(1)
Zöldség
(7)
2017. augusztus 19., szombat
"Mákosguba" kása
Hozzávalók 2 adaghoz:
60 g rozspehely
10 g mák
2 db tojásfehérje
1 citromhéj reszelve
csipet só
6 dl víz
1 adag vaníliás fehérje/ édesítő
A hozzávalókat folyamatos kavargatás mellett összefőzzük. Teljesen olyan íze van mint a mákos gubának :)
Tápanyagtartalom 1 adagban (370g)
Energia: 198 kcal
Fehérje: 19 gramm
S
zénhidrát: 22 gramm
Zsír: 4 gramm
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése
Újabb bejegyzés
Régebbi bejegyzés
Főoldal
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése