Hozzávalók:
- karaj
- vegeta
- fokhagymapor
- tarka bors
- sütőzacskó
A tarka borst egy kicsit megklopfolod, de épp csak annyira, hogy pár szem összetörjön, nagyrészt egybe maradjanak a szemek. A karajt a fűszerekkel jól bedörzsölöd és pár órát pihenteted. Eleinte a bors szemek nem fognak rajta maradni, de idővel ahogy a hús levet enged, sikeresen rátapad. A legjobb ha egy éjszakára berakod a hűtőbe, de volt már úgy is, hogy csak 1-2 órát állt a pácban, őszintén szólva nem sok különbség van közte.Sütőzacskóba teszed és 180 C-on 2 óráig sütöd. Ezután már csak ki kell várnod, hogy kihűljön, lehet vékonyan szelni majd megenni.😀
Jó étvágyat. 😉
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése